WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

"Prachtige schuurwoning, we zijn er er blij mee!"


We hebben onze wensen aangegeven en zo zijn we samen tot een ontwerp gekomen. Fantastisch om zo betrokken te zijn bij ons eigen huis.


Familie Van Seeters

Diepenveen


PROJECT VOORBEELDEN

FLOOR IDEA


Lorem ipsum dolor sitame conscetur when adpscing nimelit tempor incididunt when labore laboris nisu aliquwas consequa lorem ipsum labore the ullamco laboris nsiut aliqkuip magnas magn aliqua. Nostrud ercation ullamco laboris aliquip in consequa.


Before


After

Project Details


Client: Contractor


Location: Pentwyn Road


Surface Area: 500,435 m2


Start date: 24 Jan 2016


Finish date: 11 Jan 2017


KITCHEN RENOVATION


Lorem ipsum dolor sitame conscetur when adpscing nimelit tempor incididunt when labore laboris nisu aliquwas consequa lorem ipsum labore the ullamco laboris nsiut aliqkuip magnas magn aliqua. Nostrud ercation ullamco laboris aliquip in consequa.


Before


After

Project Details


Client: Contractor


Location: Pentwyn Road


Surface Area: 500,435 m2


Start date: 24 Jan 2016


Finish date: 11 Jan 2017


WE CAN ALSO HELP YOU



Copyright © Alle rechten voorbehouden 2019-2020